Семейство Петковски от Смолян спечели 100 000 лева от Националната лотария

Семейство Петковски от Смолян спечели 100 000 лева от Националната лотария

Смолян е сред късметлийските градове

На 3-ти декември Румяна Петковска от смолянският квартал Устово тегли билетче от “Златната седмица” на Националната лотария. Решава да го подари на своя съпруг Емил, повече познат сред жителите на родопския град като Джек.

“Един на пръв поглед обикновен ден бях на работа и реших да изпробвам късмета си. Така си взех билет „Златната седмица”, реших да го подаря на съпруга си и …спечелихме 1 кг. злато“, споделя Румяна пред SmolyanNews.com . Днес екип на Националната лотария заедно с водещата Рая пристигнаха в смолянския квартал Устово, за да снима поредните късметлии. „Всичко е въпрос на късмет и човек просто трябва да вярва в късмета си“, убеден е Джек, който ги посрещна.

Семейство Петковски живеят в кв. Устово и имат семеен бизнес. Изключително трудолюбиви и сплотени. Естествени и добронамерени посрещнаха днес екипът на предаването, както посрещат всекидневно своите клиенти в заведението, чиито собственици са. “Не мога да осъзная все още какво се случи и какъв късмет извадихме, допълва Румяна. Не съм очаквала, защото аз съм повече работохолик, отколкото хазартен тип, разказва тя. Тръпката от това да спечелиш е невероятна. Пожелавам го на всеки и съм щастлива, че и на нас ни се случи нещо толкова хубаво“, споделя жената. На въпросът ни за какво ще похарчат парите, те са единодушни, че първо ще си погасят кредитите, след това ще се погрижат за "златните” си деца и внуци, разбира се ще отидат и на лятна ваканция.

Джек, който е запален рибар, ще ходи спокойно за риба и се надяват на по-спокойни старини. Преди всичко обаче и двамата се молят да бъдат живи и здрави, и пожелават на повече хора късмет като техния. „Сега се чувстваме по-радостни и по-уверени в себе си“, заяви семейството.

Вирни се горе