С какви цветове да обновим гардероба си през лятото

  С какви цветове да обновим гардероба си през лятото

Лятото е чудесен повод да освежите гардероба си с ярки цветове, разнообразни форми и уникални стилове. Дойде времето на откровена женственост и дългоочакваната лекота. Какви цветове са на мода този път и какво трябва да се наблегне?

Ако обобщим всички тенденции, и модни дрехи от настоящия сезон ще забележим моден апел за естественост, хармония и сливане с природата.

Един от най-модерните инструменти в модните летни колекции са ярките модели и щампи. Тази тенденция е в състояние да освежи, синхронизира, да добави много жар към вашия външен вид. Това лято са популярни модни вдъхновения, които разчитат предимно на флорални мотиви, свежи шарки, елегантни абстракции и тропически нотки. Изборът е огромен.

Привържениците на оригиналните модели ще се радват да открият сред модните колекции на истински произведения на изкуството – понякога издържани в стила ретро, друг път очарователно небрежни, изработени от изтъркан деним или предлагащи изобилие от ресни, бродерии, полупрозрачни тъкани, лъскави текстури и неонови цветове.

*Дрехи и [https://eobuvki.bg/][��бувки] , решени в бяло*

Не се страхувайте да бъдете ослепително бели това лято. Да, донякъде е рисковано и непрактично, но същевременно е толкова гениално, просто и свежо. За летния си външен вид можете смело да експериментирате с нюанси в по-топъл диапазон /крем, сметана/. Те подхождат на абсолютно всички и се съчетават перфектно с всеки тъмен и светъл цвят.

Фуксия – цветът за смелите

Ако сте готови да приемете в живота си нов нюанс, то това определено трябва да бъде фуксията. С него определено няма да останете незабелязани и можете да направите впечатляващи снимки за вашия Instagram. Този нюанс на розовото въздейства като истински горещ антидепресант – щом го погледнете, автоматично усещате прилив на сила, креативност и заряд на енергия. Фуксията е особено атрактивна в съчетание с изумрудени и сини цветове, както и с неутралните бяло и сиво. Ако все още не сте готови за дръзки модни експерименти и обичате минимализма в цветовете, можете да започнете с ярък чифт обувки, решени в този розов оттенък – кецове, мокасини, чехли или сандали.

Източник: https://e-alexandra.com/

Вирни се горе