Преди да си купите парфюм, определете вашият парфюмен тип

Преди да си купите парфюм, определете вашият парфюмен тип

По един или друг начин, определяйки парфюмния ни образ за следващия сезон, ние, за съжаление, се съсредоточаваме само върху собственото си обоняние и върху критерия „харесвам – не харесвам“. Зад кулисите има такива значими обстоятелства като външен вид, тембър, физика, възраст, професия, навици и много други. Но напразно! В крайна сметка основната ни цел е да завладеем другите, които възприемат цялостния образ, а не отделните му компоненти. Уви, често се оказва, че аромат, който изглеждаше толкова сладострастен и очарователен, изобщо не се комбинира с всичко останало и вместо да предизвиква възхищение, предизвиква криви усмивки. Защо това се случва? Много е важно правилно да разберете типа на поведението си в определена житейска ситуация и въз основа на тези знания да експериментирате с женския парфюм.

Ще ви помогнем да определите към кой тип женски парфюм се отнасяте.

Фатален тип. Разказвайки за вас, хората около вас често използват епитета „ярка“. Имате блестяща коса (не е толкова важно синьо-черна, огненочервена или ослепителна платина), лъскави очи, рамкирани от ясно очертани мигли и вежди, сияйна кожа. Без значение какъв размер имате, най-важното е, че имате всичко необходимо: гърди, талия, бедра, крака. Харесвате контрастите в дрехите и страстта в отношенията. Мъжете просто не могат да преминат спокойно покрай вас и това обстоятелство понякога сериозно усложнява живота ви. Какво очаквате от аромата? Обичате да съблазнявате, затова еротичните парфюми не ви оставят безразлични. Обаче понякога това вечно сексуално напрежение ви дразни и започвате да мечтаете за нещо просто, чисто, свежо …

Класически тип. Вашето мото е умереността във всичко. По всяко време на деня – кокетна прическа, перфектно изгладена блуза, дискретен грим. Вашите професионални успехи за пореден път потвърждават, че зад точността и организацията се крият забележителен ум, наблюдение, бърза остроумие и прозрение. Всички тези качества са оценени от колегите от мъжки пол. Какво очаквате от аромата? Разбира се, вие сте сигурни, че парфюмът не пречи на работата ви. Вие сте истински ценител на сдържаните нотки и благородни нюанси. И в същото време в някои особено интимни моменти съжалявате, че не сте намерили по-спокоен и опияняващ аромат.

Общителен тип. Вие сте душата на компанията! Нито един празник не е завършен без вас. Лошо настроение? Никога! След тежък работен ден се втурвате към нощната дискотека като вятър! И няма значение, че на следващата сутрин ще се почувствате уморени от това неистово състезание и искате да си починете малко. Какво очаквате от аромата? Разбира се, той трябва да бъде като вас: усмихнат, ефирен, радостен! Вярно е, че понякога сънувате нещо почти противоположно – релаксиращо, нежно, успокояващо.

Модерен тип. Ако някой знае каква е модата и haute couture, това сте вие. Естествено, вие сте запознати с графика на продажбите на бутиците не само у дома, но и в Париж, Лондон, Ню Йорк. Най-вероятно професията ви е свързана с нещо ултрамодерно – телевизия, предавания, кино, интернет. Какво очаквате от аромата? Основното нещо е да не закъснявате! Всички новини за женски парфюми трябва да са ваши! Въпреки че на моменти забелязвате, че с удоволствие вдишвате безнадеждно остарелия женски парфюм на майка си …

Одухотворен тип. Битието на духа ви занимава много повече от живота на вашето смъртно тяло. Въпреки това не пренебрегвате индийските тамян, китайските парфюмни топки. Какво очаквате от аромата? Всички аспекти на вашето трудно житейско пътуване трябва да бъдат обединени под знака на хармонизираща миризма. Светлина и сянка, зима и лято, сняг и роса – миризмата ви е в хармония с природата. Но когато в душата ви избухне буря, тогава се превръщате в истинска вещица, а в гърнето на душата ви се готви нещо сладко, пикантно, смазващо!

Спортен тип. Сутрин – джогинг и стречинг, следобед – упражнения за оформяне и сила, вечер – басейн и сауна! Това ли е вашият стил? Чудесно! Какво очаквате от аромата? Свежест, свежест и отново свежест! Тялото ви често е горещо и влажно, а миризмата никога не трябва да противоречи на това! Надяваме се, че в един от тези портрети поне отчасти сте разпознали вас.

https://fragrances.bg/

Вирни се горе