Полицай от Златоград спечели 24 000 лева от „СЕЙФОВЕТЕ“ на Национална лотария

Полицай от Златоград спечели 24 000 лева от „СЕЙФОВЕТЕ“ на Национална лотария

Участниците, които получиха превилегията да отварят СЕЙФОВЕ пълни с пари само с по една дума бяха Мирослав Мързянски от Златоград и Борислав Станков от гр. София.

Пръв от жребия беше изтеглена Морослав, което означаваше, че първи трябва да избере номер на сейф. Заложи на сейф номер 10. В него имаше 5 000 лева.

Мирослав получи шанс да утрои актива си във втори кръг на играта и да си тръгне от предаването с 24 000 лева. Първият му опит беше успешен. Той отвори златен сейф номер 1, в който имаше „х3“. Без да губи много време направи и второто си предположение. Отвори златен сейф номер 3, който обаче светна в червено. Миро реши да играе до край. Заложи на сейф номер 4 и спечели. В него имаше „х3“, което означаваше, че си тръгва от предаването със страхотната сума от 24 000 лева.

„Играта много ми хареса. Радостен съм, че имах късмет да утроя печалбата си“, разказа след предаването Мирослав. Той сподели още, че не е имал стратегия, а в течение на играта е взимал решение за избора на сейф. Намерението на късметлията е, да спести спечелената сума.

Мирослав Мързянски е на 39 години от Златоград. Работи като полицай. Семеен е. Има две деца – на 3 години и на 8 години.

Албена Сакалийска от Девин пък спечели чисто нов джип Toyota Rav 4 на 15 март от VIP Клуб на Национална лотария.

Честито на късметлиите!

Вирни се горе