Очаквайте скоро: Мистериозни серийни убийства в Родопите в най-новия БГ сериал „Дяволското гърло“

Очаквайте скоро: Мистериозни серийни убийства в Родопите в най-новия БГ сериал „Дяволското гърло“

Хитовият „Откраднат живот“ приключи съвсем скоро, но това съвсем не означава, че феновете на родните телевизионни продукции ще скучаят дълго. След броени седмици, в родния ефир ще тръгне първият български сериал в жанра „психотрилър“, който (колкото и изненадващо да е) е дело на Dream Team Films (от които сме свикнали да получаваме предимно ситкоми и развлекателни продукти, с изключение именно на“Откраднат живот“). Е, новото предложение се казва „Дяволското гърло“, а в криминалната продукция ще можем да видим редица добре познати имена.

В криминалната продукция на Евтим Милошев и компания, която ще се излъчва по Нова ТВ и е в 12 епизода, ще проследим разследването на серия мистериозни убийства в Родопите с помощта на Владо Карамазов като разследващ детектив от Смолян и Теодора Духовникова като следовател-профайлър, изпратен да му помага от София, както и актьори от Смолянския театър. Снимачната площадка на сагата е в Смолян, а според продуцента Евтим Милошев, в сюжетната линия ще е вплетена и неочаквана любовна история.

„Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място – Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят”, споделя Милошев. Очакванията си за предстоящия му успех сред родните телемани разкри и самият Владо Карамазов.

„Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента, и с екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че в България може да се направи продукция на световно ниво“, категоричен е актьорът. Все още чакаме официалната премиерна дата на сагата, а дотогава ви предлагаме второто излязло промо, което лично нас определено ни заинтригува.

Вирни се горе