Новата "Мис Плеймейт" е от Девин

 Новата "Мис Плеймейт" е от Девин

Новата носителка на титлата “Мис Плеймейт” 24-годишната Ася Капчикова е категорично против силиконовия бюст. Родената в Девин красавица обясни, че единствената хирургична намеса е в устните й, които са с хиларон.

“Имам хиларон в устните, но той се разгражда и затова не го смятам като някаква съществена хирургична намеса по мен. Все пак организма го абсорбира. Напълно натурална съм, даже твърде плоска”, отсече блондинката, която се занимава с танци от години, като е била част от балета на столичен клуб.

Ася Капчикова с половин уста изплю камъчето, че е обвързана с рапъра Криско. Двамата пазеха в тайна връзката си, макар медиите да разобличиха отношенията им още преди мацката да се яви на конкурса. “Така пишат, че сме гаджета”, опита се да се измъкна от неловката ситуация сладураната, а после пък обвини интервюиращият я Милен Цветков, че я е подхлъзнал с въпросите си.

Ася е родена в Девин, но живее от няколко години в София. Тя завършва философия в Софийския университет през миналата година. В момента е звездата в еротичния проект “Сикрет Гардън шоу”, който често гастролира по клубовете в чужбина. Капчикова може да се похвали и с участието си в над 10 музикални видеоклипа, както и с фотосесии за модни сайтове.

Вирни се горе