Милионер си търси жена от понеделник

Милионер си търси жена от понеделник

От 5 декември зрителите на TV7 ще имат възможност да проследят оспорваната битка на стотици съвременни български Пепеляшки за сърцето на небезизвестния Христо Сираков,съобщи BNews.bg

Първи епизод започва в понеделник, точно в 19:45.

В общо 26 епизода на новото реалити шоу „Милионер търси съпруга” телевизионната аудитория ще стане свидетел на любовни изповеди, драматични развръзки и щастливи обрати. Епизодите на дългоочакваното шоу ще се излъчват от 19:45 в дните понеделник и сряда по националната TV7, а в съботите, отново от 19:45, известни личности, приятели и журналисти ще коментират събитията от изтекалата седмица.

„Милионер търси съпруга“ е оригинален авторски реалити формат, продуциран от !no frame media, чрез който един от най-известните, успели и богати българи ще търси своята идеална половинка. Всички желаещи да сбъднат мечтата си да станат част от живота на Христо Сираков имаха възможност да изпращат своите романтични писма в продължение на близо два месеца.

През декември и януари камерата на TV7 ще проследи всеки един от етапите,

през които ще премине изборът на дамата, която ще спечели сърцето на Христо Сираков. Зрителите ще имат възможност да влязат в дома му, в офиса му, както и да надникнат дълбоко в неговата душа, заедно с претендентките за съпруга на милионера.

В първите епизоди на романтичното реалити ще бъде представен отблизо Христо Сираков и неговото ежедневие. Зрителите ще се срещнат с негови близки и приятели. В следващите епизоди ще бъдат представени най-интересните от кандидатките за сърцето на Христо Сираков. Той от своя страна ще трябва да направи своя първи избор на дамите, които ще продължат по пътя към олтара.

В третия етап на предаването зрителите ще се запознаят по-отблизо с избраниците

и ще присъстват на личните им срещи с Христо Сираков. Продуцентите на телевизионното реалити „Милионер търси съпруга” са подготвили и специални празнични броеве.

В поредица от няколко епизода зрителите ще проследят отпадането на част от финалистките, а кандидатките, които са най-близо до идеалната, според критериите на Христо Сираков, половинка ще се радват на романтични преживявания.

Гледайте всеки понеделник, сряда и събота от 19:45 часа,

как ще се развият взаимоотношенията между един от най-богатите българи и претендетките за сърцето му по националата ефирна TV7.

Вирни се горе