Майката на Благо Георгиев: Изненадах се, че остави Христина

Майката на Благо Георгиев: Изненадах се, че остави Христина

Майката на футболния национал Благой Георгиев, който вече е и капитан на руския отбор “Терек”, се кълне, че се е зарекла никога да не се бърка в личния живот на сина си, нито пък в живота на брат му Северин, за да не я обвиняват после нея. “Ако ще циганка да си изберат, приемам я, само да са щастливи”, заявява тя във в. “168 часа”.

Румяна Георгиева твърди, че е била много изненадана от раздялата на Благо с годеницата му Христина, която чака дете от него, и от връзката, която синът й има сега с попфолк певицата Лияна.

“С голямо нетърпение чакам внучето. То ще е момиченце и много се вълнувам. Имам двама сина, винаги съм искала дъщеря… Искам да гледам бебето на Благой”, споделя г-жа Георгиева.

Тя разказва, че още от малък синът й е много набожен. Като ученик в четвърти клас с месеци спестява пари от закуските си. Накрая купува голям кръст за семейната къща в Суходол. Не тръгва никъде без Библия.

Румяна разказва още, че Благой е много близък с Бербатов и Валери Божинов и че тримата често си разменят модни съвети. Благо е известен с честите експерименти с външния си вид и се слави като най-суетния роден футболист. “Метнал се е на мен. Много обича хубавите дрехи, както и да експериментира с прическите си”, споделя г-жа Георгиева.

Междувременно излезе информация, че Лияна се похвалила пред приятелки с годежен пръстен от национала. Нито един от двамата влюбени обаче не е потвърдил официално, че са се сгодили.

Вирни се горе