Кои са най-драматичните раздели на 2009

Кои са най-драматичните раздели на 2009

През 2009-а много холивудски двойки застанаха пред олтара. Някои от знаменитостите обаче не само че не успяха да стигнат дотам, ами дори осъзнаха, че трябва да тръгнат по различни пътища. За някои от връзките беше лесно да се предположи, че няма да изкарат дълго, но други се разпаднаха изненадващо, пише bliasak.bg и изброява най-драматичните раздели на 2009-а:

Най-шокиращата: Риана и Крис Браун се разделиха, след като изпълнителят налетя с юмруци на любимата си и я преби на предната седалка на колата си. Дълго време вървяха слуховете, че двамата пак ще се съберат, но това не се случи.

Най-изненадващата: Сюзън Сърандън и Тим Робинс решиха да сложат край на връзката си през декември. Двамата така и не сключиха брак, но това не им попречи да отгледат двете си деца и дъщерята на актрисата от режисьора Франк Амури – Ева.

Най-ненавременната: Джесика Симпсън и Тони Ромо скъсаха навръх на 29-ия рожден ден на певицата. Джесика планира сладникаво парти в стил „Барби и Кен“, но то се провали, след като нейният Кен й оряза квитанциите.

Най-възможната: Кристен Стюарт и Майкъл Ангарано се разделили (според слуховете) заради колегата на главната героиня в сагата Здрач Робърт Патинсън. Майкъл потвърди тези клюки, като обяви, че е готов на всичко, за да си върне Кристен, дори и да я чака вечно.

Най-солената: Мадона и Гай Ричи сложиха край на брака си през януари. Двамата доста се затрудниха, докато разделят общото си имущество, а разводът им излезе доста солено – 126 милиона долара.

Най-очакваната: Дженифър Анистън и Джон Мейър толкова често тръгваха и късаха, че така и не се разбра кога се разделиха окончателно. Джон Мейър реши, че не си струва да си изплаква очите за чаровната блондинка и го удари на живот.

Най-грандиозната: Кейт Хъдзън и Алекс Родригез скъсали заради неутолимият апетит на спортиста към купоните и нощния живот, докато Кейт изпитвала повече влечение към домашния уют.

Най-тъжната: Рийз Уидърспуун и Джейк Гиленхал се разделиха в средата на декември. Холивудските клюкари твърдяха, че сърцето на Джейк било разбито след раздялата, но напук на злите езици двамата останаха приятели.

Най-трудната: Хълк и Линда Хоган, чийто брак продължи 24 години, но това не спести на двойката грозните скандали и разправии по време на бракоразводния процес. Мускулестият блондин обвини съпругата си, че излиза с хлапак с 30 години по-млад от нея, тя пък издаде, че той я малтретирал.

Най-продължителната: Линдзи Лоън и Саманта Ронсън непрекъснато се караха и сдобряваха. При всеки удобен случай Линдзи използваше медиите, за да покаже на половинката си колко страда, докато накрая Саманта не издържа и сложи край на нездравите им отношения.

Вирни се горе