Китайски астролози: Пазете се от плъховете в Годината на прасето, тигърът носи революция

Китайски астролози: Пазете се от плъховете в Годината на прасето, тигърът носи революция

Започна Лунната нова година, известна още като Китайската нова година под знака на прасето. Според водещи астролози от Поднебесната империя тя ще е отлична за правене на пари и постигане на мечтани резултати в работата и бизнеса. Честните ще преуспеят, а лъжците и подлеците ще изпаднат в трудни ситуации, най-вече с правосъдието.

Те ще отговарят за голяма част от 3 000-те престъпни деяния, които формулира китайското наказателно право още от древността. Някои закоравели екземпляри могат да изпитат на гърла си древните наказания „чужин“ – кастрация и „мосин“ – обществено заклеймяване.

Китайският астролог и експерт по фен шуй Жао Сун сподели, че за повечето хора през годината се откриват възможности за радостни преживявания нови приятелства и познанства, завършване на стари проекти. Бъдете открити и прями, смели в начинанията. Несполуките и коварството, ще останат зад гърба ви. Тази година справедливостта ще има много повече шансове, защото ще настъпят осезателни промени в обществения живот на страната ви, смята г-н Сун.

Приемайте предизвикателствата смело и ги решавайте със замах, съветват китайски астролози. Постоянството ще се възнагради.

Ще се появят лоялни и силни съюзници, ще ви бъде предложена и неочаквана помощ.

Годината на прaceтo е изключително подходяща за “плъховете”. Те ще получат шанс да завършат всяко нещо, което започнат. Забатачени проекти от години ще се увенчаят с успех. Финансовият успех на „плъховете“ ще е гарантиран. Както се казва, те ще съумеят най-добре да се възползват от свинята… Да се развихрят – небесните знаци им вещаят пълен успех и дори триумф.

Прасето е дванадесетият от зодиакалните знаци и е символ на богатството. Става дума за честно забогатяване, а не за ограбване, далавери и и измами обаче. Фигурките на прасета ще са основен сувенир през годината. Може дори да си закачите картини и рисунки на прасета в офиса. Това обаче крие риск началникът да заподозре, че му се подигравате, защото знае, че зад гърба му всички го наричат „свиня“.

В тази връзка свиненаподобяващите с делата си екземпляри трябва да се оглеждат освен за плъха и за тигъра. В годината на прасето то ще е особено дързък и предизвикателен. Няма да се съобразява с наложена йерархия, нито с опити да бъде укротен. Тигрите са типични революционери и авантюристи. Те ще нападат, а може да поведат и революционни движения. Свинеояли се, пазете се! Но и да се пазите, това няма да ви спаси, вещаят зодиакалните прогнози.

Вирни се горе