Китайски астролози: Пазете се от плъховете в Годината на прасето, тигърът носи революция

вторник, 05 февруари 2019 г.

Започна Лунната нова година, известна още като Китайската нова година под знака на прасето. Според водещи астролози от Поднебесната империя тя ще е отлична за правене на пари и постигане на мечтани резултати в работата и бизнеса. Честните ще преуспеят, а лъжците и подлеците ще изпаднат в трудни ситуации, най-вече с правосъдието.

Те ще отговарят за голяма част от 3 000-те престъпни деяния, които формулира китайското наказателно право още от древността. Някои закоравели екземпляри могат да изпитат на гърла си древните наказания „чужин“ – кастрация и „мосин“ – обществено заклеймяване.

Китайският астролог и експерт по фен шуй Жао Сун сподели, че за повечето хора през годината се откриват възможности за радостни преживявания нови приятелства и познанства, завършване на стари проекти. Бъдете открити и прями, смели в начинанията. Несполуките и коварството, ще останат зад гърба ви. Тази година справедливостта ще има много повече шансове, защото ще настъпят осезателни промени в обществения живот на страната ви, смята г-н Сун.

Приемайте предизвикателствата смело и ги решавайте със замах, съветват китайски астролози. Постоянството ще се възнагради.

Ще се появят лоялни и силни съюзници, ще ви бъде предложена и неочаквана помощ.

Годината на прaceтo е изключително подходяща за “плъховете”. Те ще получат шанс да завършат всяко нещо, което започнат. Забатачени проекти от години ще се увенчаят с успех. Финансовият успех на „плъховете“ ще е гарантиран. Както се казва, те ще съумеят най-добре да се възползват от свинята… Да се развихрят – небесните знаци им вещаят пълен успех и дори триумф.

Прасето е дванадесетият от зодиакалните знаци и е символ на богатството. Става дума за честно забогатяване, а не за ограбване, далавери и и измами обаче. Фигурките на прасета ще са основен сувенир през годината. Може дори да си закачите картини и рисунки на прасета в офиса. Това обаче крие риск началникът да заподозре, че му се подигравате, защото знае, че зад гърба му всички го наричат „свиня“.

В тази връзка свиненаподобяващите с делата си екземпляри трябва да се оглеждат освен за плъха и за тигъра. В годината на прасето то ще е особено дързък и предизвикателен. Няма да се съобразява с наложена йерархия, нито с опити да бъде укротен. Тигрите са типични революционери и авантюристи. Те ще нападат, а може да поведат и революционни движения. Свинеояли се, пазете се! Но и да се пазите, това няма да ви спаси, вещаят зодиакалните прогнози.

Източник: фрогнюз

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009