Кайли и Дани Миноуг - сватба в един ден

Кайли и Дани Миноуг - сватба в един ден

Кайли и Дани Миноуг имали намерение да сключат брак в един ден.

Двете сестри от години са в негласно “състезание” както в музикален, така и в личен план:

"Момичетата отдавна се шегуват, че са си обявили турнир за това, коя първа ще се омъжи. Сега обаче двете са решили, че вместо да се карат могат да го направят в един ден.

Идеята беше на Дани. Тя каза, че никога до сега не се е случвало и тя, и Кайли, да имат щастливи връзки по едно и също време. Това трябвало да се отбележи с нещо грандиозно и шокиращо", сподели източник, близък до известните сестри.

Самата Кайли сподели преди време, че плановете й са да се омъжи за приятеля си Андрес Веленкосо в Мелбърн, Австралия, а сестра й, която ходи с ръгбиста и модел Крис Смит, дори започнала да се оглежда за сватбена рокля.

"Нищо не може да направи родителите на Кайли и на Дани по-щастливи от това момичетата им да се върнат у дома в родния си град. Te са изключително радостни от идеята за обща сватба.

Вече се обсъждат роклите за церемонията, като Дани клони към австралийската дизайнерка Колет Диниган, а Кайли се двоуми между това да си купи рокля от утвърдена марка или да се обърне към своя приятел, дизайнера Матю Уилямсън", допълва източникът пред британското сп. “Look”.

Вирни се горе