Как да посрещнем годината на Змията?

Как да посрещнем годината на Змията?

Предстои да посрещнем годината на Змията, според китайския календар. И съвсем логично новогодишните тоалети ще бъдат издържани в цветовете, които символизират змията – зелено, тъмносиньо, сиво, бели и черни люспи. Желателно е дамите да облекат нещо, което подчертава формите им. За бижута пък трябва да изберете брилянти, аквамарин, черен опал и нефрит.

Китайците смятат, че ако посрещнеш годината на Змията в нейните цветове, те очакват благополучие, късмет и успехи през цялата година, пише “24 часа”.

Змията не понася шума и излишните движения. Ето защо е хубаво да й „угодите", като посрещнете 2013 година кротко, в тесен семеен кръг.

В България се е наложило неприятно мнение за змиите, докато в страните от Изтока те се считат не само за мъдри, но и за красиви и често ги сравняват с жените.

Според китайския календар, годината на Водната Змия, или годината на Черната Змия, ще дойде на 10.02.2013 г. и ще продължи до 31.01.2014 г.

Основните символи на годината на Черната Водна Змия – са колебливостта и нестабилността. На хората през тази година ще се наложи внимателно да обмислят и претеглят всичко, преди да вземат каквото и да било решение. Защото Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Под знака на Змията са родени хората, появили се на “бял свят” през годините: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

През 2013 година родените в годината на Змията бавно и без особено жела­ние ще се променят. Те внимателно ще се вглеждат в околните и ще изберат някого, когото да следват и въз основа на неговите действия ще моделират своята собствена линия на поведение.

Планетарните аспекти обещават активен социален живот. Змията трябва да се концентрира и да действа открито и активно. Ако представителите на този зодиакален знак осъзнаят необходимостта от излизането от сянката, ги очаква успех. Подкрепа в успешното придвижване напред ще окаже присъщата на Змията дисциплинираност. Като резултат – годината може да донесе богати придобивки.

Вирни се горе