Елена Михайлова от Смолян спечели чисто нова кола от тотото

Елена Михайлова от Смолян спечели чисто нова кола от тотото

Днес в Смолян, СПОРТ ТОТО раздаде разнообразни печалби и автомобил на участници в игрите от града. Чисто новата кола и 5 000 лева към нея бяха спечелени в 71-ия тираж от играта „Тото 2 – 6 от 49“. Името на щастливия собственик е Елена Михайлова. Тя е на 39 години и редовно играе тото. Любимите й числа са рождените дати на най-близките й хора. Фишът, с който печели автомобила, е подарък от съпруга й. Двамата са безкрайно щастливи, че ще обикалят различни места с чисто новата си кола. „Много сме развълнувани, че този луксозен автомобил вече е наш. Ние сме големи късметлии!“, радва се семейството.

Водеща на събитието беше познатата от телевизионния екран и предаването на Български спортен тотализатор – Марина Кискинова. Беше организирана и специална томбола, от която много хора си тръгнаха с подаръци и ТОТО фишове за неделния тираж. В него джакпотите ще достигнат 7 075 000 лева, а само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 3 100 000 лева. Това е най-голямата парична печалба в момента у нас, която продължава да нараства. Във всеки тираж има лек автомобил и парични суми до 130 000 лева във Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. В „Тото 2 – 6 от 42“ джакпотът нарасна до 720 000 лева. А в играта Тото джокер срещу 20 ст., може да станете по-богат с 40 000 лева. В играта „Тото 2 – 5 от 35“ ви очакват десетки хиляди левове печалби. Чрез жребий ще бъдат определени две печеливши квитанции, които ще прибавят към семейния бюджет на късметлиите по 5 000 лева. Вторият тото шанс на играта е без допълнителен залог, а печалбите може да достигнат до 200 000 лева.

От ТОТОТО разкриха, че има и още изненади! Всеки, който регистрира номера на непечелившия си талон „Фен зона“ на https://lottery.toto.bg/ до 3 ноември, ще има възможността да спечели една от десет печалби – футболни джаги. Тегленето ще се проведе на 4 ноември в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ1, а късметлиите ще получат джагите лично от голмайстора Емил Костадинов на специално събитие. Партньор на играта „Печалби плюс – Фен зона“ е Български футболен съюз. Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 1/3 от своите постъпления за българския спорт и спортни федерации. Това е и причината, освен много музика, печалби и изненади, гостите на събитието да видят и демонстрациите на спортистите от клуб по карате, град Смолян с треньор Здравко Младенов.

Вирни се горе