Една смолянчанка в Кан или филмова емоция за цял живот

Една смолянчанка в Кан или филмова емоция за цял живот

Обичаме да разказваме истории. Положителни и зареждащи, с които да направим деня една идея по-добър, една идея по-светъл. Днес ще ви споделим приказката, която стана реалност за една българка. Приказка за едно пътуване до Кан, донесло със себе си емоции, които остават за цял живот. И всичко това, благодарение на малко късмет.

Съвместната кампания на MasterCard и Кино Арена, с която българските картодържатели имаха възможността да участват и спечелят 3-дневен ВИП пакет за едно от най-утвърдените събития в света на киното, а именно 69-ия Филмов фестивал в Кан, успя да донесе един от най-незабравимите моменти за една от победителките, Яна Господинова, която е родом от Смолян.

Изживяването, което MasterCard искаха да подарят на своите потребители, е част от платформата „Безценно“, която предлага на потребителите необикновени преживявания отвъд ежедневното.

Именно това усещане е успяла да изпита и самата Яна. Тя се оказва една от трите победителки, които получават възможността, заедно със свой близък или приятел, да съберат куфарите си и да се запътят към един незабравим и неописуем момент.

Яна тръгва към своето безценно изживяване със своята най-близка приятелка. Още с пристигането им в Кан, започват изненадите и емоциите. Двете се настаняват в хотела и прекарват един страхотен ден. Деня преди голямата прожекция двете момичета успяват да прекарат в обиколки и разходки, наслаждавайки се на слънчевите лъчи и чакайки с нетърпение да дойде моментът, в който ще бъдат сред гостите на престижния филмов фестивал. И той най-накрая идва.

Двете момичета, като едни истински звезди, се приготвят за предстоящата прожекция. Слизайки по стълбите на хотела, двете виждат черната лимузина, която ги чака, за да ги откара. Фотосесията, която е част от подаръците, успява да улови голямата вечер и емоцията преди и след самата прожекция, на която Яна и нейната приятелка имат честта да присъстват, а именно „Julieta“ от Pedro Almodovar!

За своето преживяване Яна споделя: „За мен това пътуване беше невероятна възможност да се докосна до магията на един от най-бляскавите филмови фестивали, като емоцията не би могла да се опише просто с думи, а само да се изживее! Дълбоки благодарности за изключителната организация от страна на MasterCard и към прекрасните хора, които ни посрещнаха и се грижиха за нас през тези няколко дни!“

Благородно им завиждаме за преживяното и се надяваме един ден ние също да успеем да се докоснем до събитие от такава величина. Същото пожелаваме и на тези от вас, чиято любов към Седмото изкуство е точно толкова силна, колкото и нашата.

Вирни се горе