Бракът - изключително популярен на 12.12.2012

Бракът - изключително популярен на 12.12.2012

Очаква се над 100 двойки да сключат брак днес. Причината е сакралната дата – 12.12.2012 година. Само 60 двойки ще се явят пред олтара в столицата, а над 20 – в Бургас.

Въпреки това данните не са окончателни, тъй като заявки могат да се правят и на днешния ден, а специалистите по гражданско състояние в цялата страна обещават, че няма да върнат никого, съобщава БТВ.

Силният наплив от желаещи да се оженят на въпросната дата е твърденичето, че тя носи щастие, според последователите на фън шуй.

Седем двойки са заявили желание да сключат брак на сакралната дата в Шумен, 6 – във Враца, 10 – в Плевен, 15 – в Русе и 16 – във Варна.

До момента заявили желание за брак няма единствено в Монтана.

Въпреки тройното повторение на съдбовното число 12 нумеролози и астролози не препоръчват сключването на брак на тази дата, най-малкото, защото годината е високосна, а тогава се смята, че бракът не е траен.

Според нумерологията сумата от цифрите на числото 12 дава 3, освен това 12 се повтаря три пъти в случая, а 3 носи войнствената енергия на планетата Марс, която може да донесе неуредици и конфликти в брачните отношения. Не е изключено да се стигне дори до развод.

Вирни се горе