Астролози за 2015: Годината на Дървената овца слага край на мъчителните финансови кризи

Астролози за 2015: Годината на Дървената овца слага край на мъчителните финансови кризи

Китайски звездобройци смятат, че има реална възможност за благодатни промени

Соред китайския астрологичен календар 2015-а е Годината на дървената овца и ще настъпи на 4 февруари. Астролозите смятат, че следващата година ще сложи край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи и й придават доста голяма важност. През тази година звездната карта ще открие възможност за промени на света към по-добро в глобален мащаб. Планетарната подредба дава основание на китайските астролози да смятат, че има реална възможност за осъществяване на промени от положителен характер както в световен план, така и в персонален.

Напрежението между Плутон и Уран, започнало още през 2012 година, ще бъде облекчено през 2015-а. През първата половина на следващата година ще има хармоничен аспект и между Юпитер и Уран. Това ще даде неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки. Ще има и напредък в космическите изследвания.

Годината на дървената овца ще бъде много благодатна за положителни промени. Особено ако сте представители на зодиите Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв, бъдете сигурни, че годината ще бъде много специална за вас, защото късметът ще ви се усмихне така, както никога досега.

Всичко, с което се захващате, ще ви се получава с лекота и годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми. За много от вас обаче, предстои промяна на отношението ви към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се през изминалата 2014 г., която също е била изключително сложна и важна във всяко отношение.

За хората, родени под знака на Телец, Рак и Козирог, Овцата препоръчва по-малко тревоги за бъдещето. Ще ви върви малко по-малко, но само защото сами привличате проблемите и не съумявате да виждате перспективата.

Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва, без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това несъмнено ще им помогне. Представителите на зодия Рак си струва да се замислят сериозно за истинските си желания и стремежи, а за Телците годината ще бъде доста напрегната, но ако правилно се задействат, ще постигат всичките си поставени цели.

Останалите зодии Стрелец, Риби, Скорпион и Деви, ще трябва да се борят със зъби и нокти за щастието си. Нещо повече, препоръчително е да повярват в чудото и в собствения си късмет, за да може да ги привлекат към себе си.

Западните астролози потвърждават тези планетарни аспекти и положителния им характер, както и позицията им една спрямо друга. Различните зодиакални хороскопи за 2015 година подчертават цялостната тенденция към стабилизиране и общо подобрение.

Вирни се горе