Ани Пападопулу роди момиче, ще се омъжва за Александър Чобанов

Ани Пападопулу роди момиче, ще се омъжва за Александър Чобанов

Една от най-красивите актриси в родния театър – Ани Пападопулу, е родила момиченце. Това е второто дете на звездата от „Мисия Лондон". Бащата на бебето е един от сценаристите на сериала „Четвърта власт" Александър Чобанов. Двамата се сближили покрай снимките на поредицата, където Ани играеше съпругата на журналиста Андрей Кръстанов (Атанас Атанасов). Ани навърши 35 през декември. Актрисата вече има син, плод на любовта й с режисьора Стоян Радев. Интересното е, че всъщност Стоян е добър приятел и съгражданин на Александър Чобанов, и двамата са от Смолян. Единствената разлика е, че сценаристът е с близо 10 години по-млад от Радев, който стоя зад камерите на „Четвърта власт".

Ани и Александър планирали да се оженят съвсем скоро. Единствената причина, поради която лейди Даяна от „Мисия Лондон" не искала да минава под венчило, е, че не желаела да застава пред олтара с издут корем и затова изчаквала раждането на щерка си, пише ''Всеки ден''. Самата Ани разкри още преди 3 години, че има нов мъж в живота си и е влюбена, но упорито криеше неговото име. По онова време Александър пишел разкази и коментарни статии в столичен седмичник, но парите за прехрана изкарвал като продавач в спортен магазин.

Птиченцето му кацнало на рамото, след като публикували първия му сборник с разкази и за него дори получил няколко награди за проза. После колега го взел в сценарния екип на „Под прикритие", а оттам и в „Четвърта власт". Иначе Пападопулу може да се похвали, че е минавала през леглото и сърцата на доста известни мъже. Красавицата е била първата любов на Люси Иларионов в годините, когато режисьорът можел да се побере и в дрехи по-малки от корабно платно. Според източници именно тя е направила сефтето на Люси, след което го зарязала. Тя е разбивала и още две мъжки сърца – това на колегата й Филип Аврамов и на тв водещия Андрей Арнаудов.

Вирни се горе