6 причини да си намерите жена родопчанка

6 причини да си намерите жена родопчанка

Баба, винаги ми е казвала да внимавам много когато си избирам жена, защото тя е за цял живот. Изборът на правилна ЖЕНА е най голямата въпросителна (???) за един МЪЖ, грешки не трябва да се допускат. Ако все още търсите своята избраница – спрете да я търсите, тя живее в Родопите. Предлагам ви 5 причини, които ще ви накарат да се посетите Родопите в търсене на НЕЯ !

  1. За да впечатлите родопчанка, не е нужно да притежавате банкова сметка с над 7 цифри, нито да имате най-скъпият телефон или кола последен модел. Нужно е само да обичате природата, да прекарвате повече време сред красивите кътчета на Родопа планина, защото нейното сърце е там.

  2. “Любовта на мъжа минава през стомаха”. Родопчанката е способна да ви приготви пататник, зелник, родопски мекици, клин или пък едно родопско чеверме…..

  3. Що се отнася до дома, защо ви е да се забърквате с 30-годишни жилищни кредити? Тя има хубава родоска бабина къща, а най-вероятно са и няколко….

  4. Рядко ще я чуете да се оплаква от работа, тъй като още от малка е свикна на това и за местенето на мебелите в къщи няма да й бъдете нужен…

  5. Знае много интересни места сред природата, на които може да правите любов…

6 Родопчанката винаги е в страхотна форма е! Повечето родопчанки са в страхотна, стегната форма, която допада на всеки мъж. Това е едно от много предимства да искате такова момиче за жена. Причина за това, е че прекарват повече от времето си в работа и двужение Вече се влюбихте, нали!? Убедихте ли се, че родопчанката е правилния избор ?

Вирни се горе