17-годишната Ина Манчева стана Мис България 2012

17-годишната Ина Манчева стана Мис България 2012

Ученичката от Враца Ина Манчева беше избрана за „Мис България 2012" и ще представи страната ни на конкурса „Мис Свят", който през тази година ще се проведе в Ордос, Китай.

Тя получи короната в конкуренция с още 11 финалистки, на живо в ефира на TV7. Нейни подгласнички станаха Габриела Василева и Паула Коленцова.

Във вота на публиката най-много гласове събра отново Ина Манчева, като за нея на официалния сайт http://missbulgaria.tv/ са гласували 3365 души.

Дванадесетте финалистки участваха в три дефилета с тоалети на дизайнерката София Борисова. В шоуто участваха Орлин Павлов, Рут Колева, бендът на Ангел Заберски и специалната музикална гостенка Monique Lawrence, която изпъни песента „Казанова".

„Изключително съм щастлива, че в България има толкова хубави и умни момичета. Те, както и всички почитатели на конкурса Мис България, заслужават такъв грандиозен финал. Пожелавам на Ина успех, късмет и достойно да представи България на конкурса „Мис Свят", заяви продуцентът на „Мис България 2012" и риалити формата „Пътят към короната 2" Виолета Сечкова.

Ина Манчева е на 17 години. Живяла е в Америка, но сега идва от Враца, където учи в природо-математическата гимназия. През 2009 г. е избрана за номер 1 в конкурса „Мис ПМГ Враца". Мечтае да постигне съвършенство. Висока е 170 см, тежи 50 кг.

Вирни се горе