Захари Бахаров гостува в Смолян с хитовия спектакъл „Чамкория“

Захари Бахаров гостува в Смолян с хитовия спектакъл „Чамкория“

Заповядайте на едно запомнящо се, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие до Чамкория с омнибуса на бае Слави! Оставете пътешествието да Ви завладее на 3 декември, от 19 ч. в залата на РДТ “Николай Хайтов"… То ще ви отведе назад във времето до 1928-ма година. Ще изминете пътя от София до Чамкория с простосърдечния и изключително духовит герой на Захари Бахаров. Постановката на Явор Гърдев, по романа на Милен Русков, е театрален хит, който не бива да бъде пропускан! Преди да се превърне в хитов филм, предишният му роман "Възвишение” бе адаптиран и в изключително успешно театрално представление.

Това е първи моноспектакъл за Захари Бахаров, чиято роля му приляга като ръкавица. Завладяващо и изпипано от игла до конец, представлението си заслужава да бъде видяно, заради своя изключителен характер и убедителна актьорска игра! Спектакълът трае 130 минути с антракт – истински актьорски маратон. Пред журналисти екипът споделя, че като първа стъпка към драматизацията, Бахаров е изчел целия роман на глас.

Бае Слави Желязков, истински дървен философ, по професия „шефьор“, кара омнибуса си до Чамкория, където гражданите ходят на почивка, на разходка, а някои даже и на работа. По пътя бае Слави, а с него и зрителите, стават част от неговия поток на съзнанието, наглед неуправляемите му спомени и мисли, които прескачат с лекота от закръглените форми на Мици на седалката до него до Антарктида и от бае Коста Янков и разбойническите му дела до Вселената, планетата и неведомите дела божии.

Отличения с най-престижната театрална награда спектакъл „Чамкория“ ще Ви завладее със своя дух, с изключително забавни, но и разтърсващо тъжни моменти, но едно е сигурно – няма да Ви остави безучастни!

Представлението е с продължителност 130 минути и е с антракт. Не се препоръчва за лица под 16 години.

БИЛЕТИ: На касата на РДТ „Николай Хайтов“ и на тел. 0879697207.

Вирни се горе