В първо СОУ "Изгряват звезди"

В първо СОУ "Изгряват звезди"

На 12 и 13 декември 2011 в СОУ”Св.Св.Кирил и Методий” – гр.Смолян се проведоха кастингите за набиране на участници в музикално шоу „Stars”. Явиха се 52 участници от І –ХІІ клас в три кагегории –вокал, инструмент и танц.Председател на журито беше г-жа Красимира Чуртова –музикален педагог в училището, а членове г-н Костадин Марков – сценично поведение и стайлинг и г-жа Стефка Барбудова –хореограф,съобщи за Smolyannews.com педагогическият съветник към училището Стела Стоименова.

Идеята за шоу от такъв род е на Ученическия съвет и беше посрещната с възторг от учениците.Членовете на школския парламент активно се включиха в набирането на участници и провеждане на кастингите. Стефания Стоянова –ІXа клас , Стоян Рамълчанов –IХб клас, Моника Фандъкова – IХа клас, Валери Чернев –XIIб клас и Джордан Бейт –XІа клас, бяха неуморни помощници в работата на журито и подкрепяха участниците. Най –верни фенове на изпълнителите бяха техните родители, баби и дядовци. До финала бяха допуснати 17 участници, а останалите бяха поканени да продължат да усъвършенстват своите умения в Академията за таланти. Сценична треска е завладяла участници и организатори и в момента кипи усилена подготовка, и последни приготовления за финала.

На 20.12.2011 г от 14.00 часа в Актовата зала на училището когато ще се проведе коледния концерт на училищните „звезди”, публиката ще излъчи големият победител в шоуто.

Вирни се горе