ТФ „Зареница“ участва в юбилеен концерт на училище „Европа“

ТФ „Зареница“ участва в юбилеен концерт на училище „Европа“

На 20.05.2013 г. училище „Европа“ отпразнува своя 20 годишен юбилей с концерт в зала 1 на Националния дворец в град София, под режисурата на Ники Априлов,съобщи Марияна Йосифова – Ръководител на ТФ „Зареница“ и ТФ „Най“ към НЧ „Христо Ботев-1871г.“-Смолян.

Да участват в празника бяха поканени най-добрите детско- юношески състави от страната. Нашият град беше представен от ТФ „Зареница“ при Народно читалище „Христо Ботев -1871“ и Спортен клуб „Фен- 85“.

ТФ „Зареница“ участва с своя танц „Мандевалия“ по избор на режисьора и получи много оплодисменти и одобрението на целия творчески екип. Горди сме ,че представихме достойно своя град сред съзвездието на балетни студия от Варна,Стара Загора,Попово, а акробатите от Лом ,духовия оркестър и брилянтните мажоретки от Ботевград ,“Шарено герданче“ от Великотърновско и много други изпълнители от всички крайща на страната. Редом с нас участие взе и Поли Генова възпитаничка на училище Европа“. Приказната финална вечер дълго ще звучи у нас, участниците в този празник.

Вирни се горе