Танцова формация "Най" със специална награда на детски международен фестивал

Танцова формация "Най" със специална награда на детски международен фестивал

На 27 и 28 април 2012 г. в Националния дворец на децата в гр. София се проведе поредното издание на Международния детски фестивал „ Млади таланти”.

По време на фестивала участие взеха балетни школи, модерни и фолклорни хореографски състави, вокални групи и индивидуални изпълнители от Кричим, Петрич, Перник, Враца, Кюстендил, Благоевград, София…

Град Смолян бе представен от Детска танцова формация „Най” с ръководител Марияна Йосифова. Децата на Смолян се представиха блестящо с два танца, които впечатлиха публиката и журито с модерна и оригинална хореография, атрактивни костюми и слънчево присъствие на сцената. ДТФ „Най” срещна силна конкуренция в лицето на група „DIVA DANCE” и балет „Веда джуниър” от София и балет „Вая” от Перник. Въпреки това се представиха на високо художествено ниво и заслужено им бе отсъдена Специалната награда на Националния дворец на децата.

С подкрепата на МОМН ( Министерство на образованието, младежта и науката) за всички участници на сцената бе осигурено качествено музикално техническо оборудване и светлинни ефекти, които допринесоха за доброто настроение на зрителите.

ДТФ „Най” се завърна в Смолян със специалната награда на Двореца на децата, доказана уникалност и красиво представяне на фестивала „Млади таланти”.

Вирни се горе