Софи Маринова отпадна от Евровизия

Софи Маринова отпадна от Евровизия

Софи Маринова отпадна на втория полуфинал от Евровизия-2012.

„Малко съм тъжна, но пък за две седмици се запознахме с много колеги. Мъчно ми е за България и искам да си идвам. Целия екип дадохме всичко от себе си. Беше ми мечта да пея на тази сцена, много бях слушала за тази зала. Аз съм си го изживяла по мой си начин и съм много щастлива“, каза Софи Маринова от Баку пред Драго Драганов от БНТ. Националната телевизия излъчи пряко втория полуфинал на конкурса.

„Трябва да се усмихваме, животът е хубав, животът продължава“, каза още Софи Маринова.

Певицата забелязала, че всички са много весели и усмихнати. Позитивни, а не злобни и завистливи, никой не се занимавал с това кой какво е казал, кой какъв е, и какво пишело във вестника за него.

Според композитора на песента Ясен Козев неговата песен е била една от най-добрите и факта, че не е оценена му се струва доста странен. Той смята, че и други много добри песни са били ощетени, например тази на Холандия.

Софи Маринова представи представи България с песента Love Unlimited, в който се пее “Обичам те” на 12 езика.

Евровизия-2012 се провежда в Баку, Азербайджан.

Най-доброто представяне на България на песенния конкурс бе през 2007 г. Тогава Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи заеха пето място в крайното класиране с песента си „Вода“. Те са единствените български изпълнители, достигнали до финал в Евровизия

Вирни се горе