Смолянския театър представя „Принцесата, която не искаше да играе”

Смолянския театър представя  „Принцесата, която не искаше да играе”

Представят „Принцесата, която не искаше да играе” по Астарид Линдгрен в смолянския театър, съобщиха оттам. Какво най-много обичат децата? Да играят. Всички деца обичат да играт. Всички ли? За едно дете, принцеса, което не обичало да играе, разказва прочутата шведска писателка Астрид Линдгрен, а тя, знаем, разбира от деца.

Ако искате да видите тази приказка, изиграна с кукли, заповядайте в театъра, призоваха оттам. Ще надникнете в света на игрите и ще се запознаете с принцеса Лизе – Лота и нейната нова пиятелка Мая, както и с парцалената кукла Пия, по-скъпа и от най-скъпата играчка.

Ще разберете как е възможно да си имаш всичко, а да не си щастлив.....И как е възможно да си щастлив и доволен с това, което имаш, без значение дали е много или малко. Ще откриете истинската цена на приятелството. Обещаваме, че ще е интересно и ту тъжно, ту весело. Ту на ужким, ту наистина.....Ако не дойдете, няма да разберете защо голямата Астрид Линдгрен твърди, че „Приказките понякога са съвсем като живи хора.”

Адаптация, режисура и музикална среда – Елза Лалева, Сценография и кукли – Стефка Кювлиева, Участват – Емилия Ованесян, Десислава Минчева, Борис Хаджийски.

Вирни се горе