Прожекция на българския игрален филм „Урок” в читалището в Устово

Прожекция на българския игрален филм „Урок” в читалището в Устово

НЧ „Кирил Маджаров-1866”, кв. Устово организира прожекция на българския игрален филм „Урок”- първа стъпка към възстановяване на киното в Устово.

След многогодишно прекъсване на кино – прожекциите, читалищното ръководство на НЧ „Кирил Маджаров” в Устово решило да пробва дали може да се възстанови интересът към този вид изкуство. Първата прожекция ще бъде в понеделник – 1 февруари, от 18.00 часа, на филма „Урок”, на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, с билет на цена от 1 лв. Филмът ще се прожектира в новосъздадената камерта зала, наречена „Юбилейна – 150”, ще се използва мултимедия.

„Ако нагласите на зрителите са положителни, ако хората смятат, че това е добър повод да се съберат заедно и да гледат кинопродукция, ако подадат ръка на добрите идеи на читалището за възраждане на киното, прожекциите ще продължат и в бъдеще регулярно. Пробните прожекции ще бъдат на няколко филма”, каза секретарят на читалището Величка Каварджикова.

Прожекцията ще се проведе на 1 февруари, понеделни в зала „Юбилейна-150” от 18.00 часа. Входа е 1,00 лв., съобщиха от читалището.

Вирни се горе