Представят "Ромео и Жулиета от Дунево" утре на сцената на РДТ

Представят "Ромео и Жулиета от Дунево" утре на сцената на РДТ

На 17 февруари от 19.00 ч., в зала 1 на смолянския театър, ще се състои представлението “Ромео и Жулиета от Дунево” от Крум Левов, режисьор Петър Тодоров.

С участието на певци и музиканти от Фолклорен ансамбъл „Родопа”, комици от легендарната самодейна група „Райковски зевзеци” и професионалните ни актьори Емилия Ованесян, Десислава Минчева-Тодорова, Искра Йосифова, Румен Бечев,Никола Орешков, народният артист на Руската Федерация Григорий Болшаков – гост.

На 23-ти пък от 19.00 часа в зала 2, ценителите на театралното изкуство ще могат да гледат моноспектакъла на младия ни актьор Илия Виделинов „Живот в 8 GB”.

Илия Виделинов провокира със „своята 8ГБ-това флашка, в която дори остава свободно пространство“. Актьорът засяга особено актуални теми и проблеми на съвременното общество, като прахосването на време, животът по график, губене на връзката с личната ни емоционалност и осакатеното общуване.

Колко струва животът? Какво остава след нас? Какъв е смисълът на съществуването ни? Колко са големи мечтите ни? Достатъчно силни ли сме да ги гоним безпрекословно? Каква цена сме готови да платим, за да оставим нещо след себе си? Трябва да се борим, за да се съхраним искрени и истински, защото ги изгубихме тези неща, призова от сцената актьорът.

Вирни се горе