Представлението „Потъване“ на сцената на Родопски драматичен театър

Представлението „Потъване“ на сцената на Родопски драматичен театър

" Потъване " е един много различен от класическия театър спектакъл, в него няма чиста форма на драматургия и тежестта на Станиславски. Той е създаден като експеримент обединил в себе си Фотографията,Киното, Театъра, Поезията с Белият си стих, съвременни техники и много любов. " Потъване " е спектакъл за разрушителната сила на обичта и страха да не останеш сам в мечтите и копнежите.

Една история базирана на истински хора и събития . Искахме да покажем ''потъването" на младите в страховете им, желанията им, забраненото. Спектакълът е насочен предимно към младите хора, но успешно се вписва и в ума на зрелите. Обичаме да казваме ,че той е стъклена топка,наш дом ,в който пускаме зрителите.

В главната мъжка роля е Борис Хаджийски, един от младите актьори на Театъра в Смолян. Едно момче ,което пребори предизвикателсвото да изиграе образ напълно различен от него самия. А в женската роля е Мария Миради, една актриса също минала през театър " Николай Хайтов" и с радост връщащо се да играе там .

Участват: Актьорите Мария Миради и Борис Хаджийски, Режисьор: Петър Петров- Пепе, Мултимедия: Стойо Петков, Хореограф: Гергана Колева, Музика: Васил Неофитов и Хипнотик инк, Сценография: Мария Миради, Текст: М.М., Плакат и дизайн : Атанас Петков и Илия Янакиев

Спектакълът ще се изиграе на 17.01. 2019година, от 19:00ч. в Камерната Зала на Театър " Николай Хайтов "

Вирни се горе