Празник на спортните танци ще се проведе в Смолян

Празник на спортните танци ще се проведе в Смолян

На 14 януари 2012 г. от 11:00 часа в спортната зала в Смолян ще се проведе Празника на спортните танци, организиран за всички граждани на Смолян,съобщиха от Министерството на физическото възпитание и спорта.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат танцьорите от клуб по спортни танци „Фен 85” и клуб по народни танци „Хоро”. По време на мероприятието те ще демонстрират красотата на салонните танци и страстта на латино танците, ще покажат, че всеки може да се научи да танцува, без значение от възрастта. А за тези, които предпочитат нещо по-традиционно, ще има демонстрации и на народни танци. Празникът е част от активностите по проекта „Никога не е късно за ново начало”, изпълняван от МФВС с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Вирни се горе