Първи самостоятелен концерт на Божидара Николова от Смолян

Първи самостоятелен концерт на Божидара Николова от Смолян

Вечерта на 22 март във фоайето на Планетариум – Смолян съвместно с НЧ „Христо Ботев – 1871“ се проведе първия самостоятелен концерт на Божидара Николова. В програмата присъстваха пиеси за пиано, вокални изпълнения и завърши с танц, който бе изпълнен от нея и приятелите от ТФ „Зареница“ към читалището.

Концертната вечер бе изпълнена със силна вълнуваща енергия, атмосферата бе сплотена и топла. Препълнената зала в Планетариума, бурните аплодисменти след всяко изпълнение, сълзите от радост и любов в очите на близки и приятели говорят за това, че Божидара е едно надарено дете – дарено е с много грижи, емоция и изкуството да направи всичко, с което се занимава, в свое съвършенство. Отговорността, отзивчивостта и интереса, с които се отнася към всяко свое дело, са довели до това днес Божидара да е прекрасен млад човек и работата с нея да е приятна и лека. Заедно с нейните преподаватели по пиано Мария Марковска, по пеене Кристина Владимирова и по модерни танци Марияна Йосифова и Теодора Георгиева, е достигнала до една силна колаборация на изкуствата, съчетана в нея.

Този концерт бе идеален начин да бъдат отбелязани няколко празника – настъпването на пролетта, деня на водата и празника на Планетариума.

Радваме се на всеки музикален празник. Да си пожелаем повече музикални срещи под звездите, съобщи Кристина Владимирова.

Вирни се горе