ПАНАГЮРСКИЯТ ПОЕТ ИВАН СТАНЧЕВ ГОСТ НА КДК

ПАНАГЮРСКИЯТ ПОЕТ ИВАН СТАНЧЕВ ГОСТ НА КДК

Ексцентричният панагюрски поет Иван Станчев ще се представи пред смолянчани на 17 октомври 2019 г. от 18 часа в зала „Петър Стайков” на Клуба на дейците на културата, на бул. „България” № 43.

Поетът, написал текста на култовата песен на Деян и Бойко Неделчеви – „От икебана дървесата ги боли", казва че финикийците наричали нашата земя, „Рахва”, което означава „небесна твърд, етерно пространство”, факт подсказващ, че „Господ е българин”. Според Станчев, след 10 години ще има война, но България ще е защитена от катаклизмите. А скоро щяло да дойде и ново управление на страната.

„Има ги първите знаци, че е на приключване българската отрицателна карма. Така или иначе небето влияе, защото тежките планети, които идват в нови позиции, в момента, а и занапред ще управляват обществото и големите маси хора. В тоя смисъл Плутон сега е в Козирог, а Юпитер навлиза в Скорпион. На 21 декември е древнобългарската Нова година и забележете – тогава планетата Сатурн, навлиза в Козирог на трон. България е в Козирог. А от догодина Уран навлиза в Телец. Тази благоприятна конфигурация дава това положително развитие и благоденствие на България”, разказа Станчев.

Заповядайте, ще е интересно!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вирни се горе