Народно читалище “Христо Ботев-1871” с концерт „Любов и музика, съчетани в едно“

Народно читалище “Христо Ботев-1871” с концерт „Любов и музика, съчетани в едно“

Вечерта на 14 февруари в киносалона на Планетариум – Смолян се състоя концерт „Любов и музика, съчетани в едно“. В него взеха участие деца – малки и големи, отдадени на музиката и самодейци от НЧ „Христо Ботев-1871 г.“ в града.

В празничната вечер концертът поднесе български и многоезични песни, изпълнени с любов и емоция, представени от децата, които старателно се бяха подготвили. В продължение на повече от час публиката се наслади на една тематична музикална палитра. Началото на концерта дадоха изпълнителите от вокална група „Ро-войс“ към читалището. След тях се представиха най-малките изпълнители в първи, втори и трети клас, след което се изявиха и по-големите артисти от класа по поп и джаз пеене на Кристина Владимирова.

Участниците наброяващи повече от 16 души се представиха изключително професионално, като показа ха , значителното си израстване спрямо миналия сезон.

Голяма благодарност изказваме на НЧ „Христо Ботев-1871 г.“ и на Планетариум – Смолян за подкрепата и отзивчивостта, с която отварят вратите си за нас – младите изпълнители!Съвместната ни дейност стана многогодишна традиционна и много ефективна.

Надяваме се на все по-чести музикални срещи! Благодарим!

Вирни се горе