На Гергьовден клуб "Хоро-Девин" ще участва в "Надиграй ме"

На Гергьовден  клуб "Хоро-Девин" ще участва в "Надиграй ме"

Най-успешното телевизионно танцово фолклорно състезание започва своя трети по ред сезон. “НАДИГРАЙ МЕ” се завръща на живо в ефира на БНТ Свят и БНТ 2. На 6 май-Гергьовден,от 20.45 ч. участие в предаването ще вземе клуб „Хоро-Девин“ ,с ръководител и хореограф Анна Гочева.

Родопчани ще се надиграват с клуб от град Петрич.Клуб „Хоро-Девин“ е създаден през 2010 година,а хороигралците са на възраст от 18 до 80 години. Водещи на “Надиграй ме 3” отново ще бъдат култовата рокаджийка Милена Славова и хореографът Асен Павлов. Кой ще победи в оспорваната надпревара ще решават професионалното жури и зрителите, съобщи националната телевизия.

Професионалните хореографи доц. Красимир Петров – бивш директор на Националното училище за танцово изкуство, и Петя Александрова – настоящ преподавател в НУТИ, както и актьорът Тончо Токмакчиев са членове на журито, ще оценява изпълненията на любителските състави. Изпълненията на отборите ще се оценяват по десетобалната система от тричленно жури, а зрителите ще могат да се включат със своята оценка като изпращат sms-си. Техният вот ще е решаващ за крайното класиране.

Вирни се горе