Коледен спектакъл „ГЪЛТАЙ!“ в Пампорово

Коледен спектакъл „ГЪЛТАЙ!“  в Пампорово

Коледен спектакъл „ГЪЛТАЙ!“ със специалното участие на актьори от сатиричния театър „Алеко Константинов“ – Любомир Фърков и Даниела Горанова в Пампорово

Театърът ще се състои в празничната Коледна вечер 25.12.2014 с начален час 21:30 часа в BJ бара на хотел Перелик (до рецепцията на хотела). Времетраенето на постановката е около 70 минути, жанр Комедия, няма възрастови ограничения и е подходящ за цялото семейство. Билети ще се продават на входа на залата на цена 5 лв.

„През 2000-та година, нашият екип си постави за цел да създаде атрактивно представление, което да може да се играе на всевъзможни сцени и пространства, без да губи театралния си характер. Спряхме се на пиеса на големия руски комедиограф Леонид Зорин. Благодарение на творческата редакция на талантливия български писател Весел Цанков и режисурата на актьора Любомир Фърков, агенция „Фъри” създаде „ГЪЛТАЙ!” и така постигна целта си! Премиерните представления се изиграха в Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов”, първите две от които бяха в клуба на артиста, а следващите – на камерната сцена „Методи Андонов”. Агенция „Фъри” е и основноположник на клуб кафе-театър „Жълтата крава” към нов драматичен театър „Сълза и смях”. През последните четири сезона, „ГЪЛТАЙ!” се играе основно в магическия клуб кафе-театър „Астор” в София, където се радва на голям зрителски интерес за петнадесети пореден сезон!

„ГЪЛТАЙ!” – това е ярка комедия, в която се преплитат абсурдни ситуации и недоразумения, и се отличава с перфектни актьорски превъплъщения! Представлението е играно над 200 пъти из цялата страна в театрални зали, читалища, общини, фирми, предприятия, кафенета, барове, хотели, дори в бензиностанции и на открито! Ролите се изпълняват от актьорите Даниела Горанова и Любомир Фърков (дългогодишен член на актьорската трупа на Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов”)

Очакваме Ви!

Вирни се горе