Известни български артисти гостуват в театъра в Смолян с постановката "Малко комедия"

Известни български артисти гостуват в театъра в Смолян с постановката "Малко комедия"

На 21 ноември 2018 (сряда) от 19:00 ч. в Родопски драматичен театър “Н. Хайтов” гр. Смолян гостуват АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА и КАЛИН ВРАЧАНСКИ в постановката „МАЛКО КОМЕДИЯ“.

Това е не е една, а цели две обединени театрални пиеси: „Предложение” и „Мечка” по текстове на гениалния руски автор А.П. Чехов, режисьор: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ, продукция на театрална къща “Viva Arte” София. В ролите влизат едни от най-успешните български актьори: Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански, а техните герои ни карат да се замислим кое е важно в живота и какви ценности ни ръководят.

В комедията „Предложение” на преден план излизат гордостта, инатът и копнежът за истинска любов, която да не е подчинена на материални ценности. Героите не осъзнават, че житейското им време изтича твърде бързо, че човешката близост и добрите отношения могат да станат жертви на тяхната безсмислена опърничавост.

Комедията „Мечка” разказва шеговито патетичната история на вдовицата Попова, която е твърдо решена да обича до гроб покойния си съпруг, но не успява да удържи на обещанието си, съблазнена от кредитора на семейството. Двамата се сблъскват в абсурден спор за любовта: кой е по-верен и постоянен – мъжът или жената. След безкрайни спорове двамата герои се влюбват и с шеметно колебание напред – назад, предизвикано от горещото привличане един към друг, се събират.

БИЛЕТИTE са в продажба на касата на Родопски драматичен театър “Н. Хайтов” от 5.11.2018г. /пон./! РЕЗЕРВАЦИИ на билети на 0878 / 987 610 – каса.

Вирни се горе