Изложба на фотоклуб „Светлопис” в библиотеката

Изложба на фотоклуб „Светлопис” в библиотеката

В регионалната библиотека в Смолян бе представена годишната изложба по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници на фотоклуб „Светлопис” към отдел „Изкуство”, който се учреди на 01.07.2020 г.

Ръководител на клуба е известният майстор-фотограф – Сашо Сарандалиев. В него членуват 6 млади фотографи – Симона Молова, Ралица Хаджиева, Райчо Оджаков, Мариана Солакова, Мартин Ималов и Ванеса Велкова.

До момента са експонирани три изложби на фотоклуба. Той продължава своята дейност дистанционно под ръководстото на С. Сарандалиев. В настоящата изложба са включени фотоси с пейзажи, натюрморти, портрети, паметници и животни, които разкриват красотата на природата и обкръжаващия ни свят. Младите фотографи с интерес следват и усвояват уроците на техния ръководител. От друга страна библиотеката им предоставя различни източници на информация в областта на фотографското изкуство.

Поради епидемичната обстановка и невъзможността изложбата да бъде открита присъствено, предлагаме на вашето внимание Виртуална изложба – https://librarysm.com/arhiv.html https://www.youtube.com/watch?v=743oSlx1Dh8&feature=youtu.be

Вирни се горе