Годишен концерт на МТФ „ФАНИ БЕНОВА“ в НЧ "Хр.Ботев-1871"

Годишен концерт на МТФ „ФАНИ БЕНОВА“ в НЧ "Хр.Ботев-1871"

На 21 май от 18.30 часа в зала 1 на НЧ „Христо Ботев-1871“ в Смолян се проведе годишния концерт на МТФ „Фани Бенова“ към читалището.

МТФ „Фани Бенова“ обединява формациите „Най“, „Щурче“, „Зареница“ и „Ро-войс“. В продължение на час талантливите деца пяха и танцуваха за своята публика – родители, приятели, роднини. Концертът бе една палитра от музикални цветове, изпълнена с много емоция, усмивки, енергия и ритми. Децата представиха една напълно нова програма, интересна и завладяваща. Като годишен финален за сезона концерт, по традиция се изпращат абитуриентите, участници във формацията. И тази година бе емоционална за всички тях. Председателят на НЧ „Христо Ботев-1871“ връчи грамоти и материални подаръци на порасналите щурчета и найчета. Техните приятели от формацията ги изненадаха с букети от цветя и още подаръци, емоционални слова разчувстваха както участниците, така и публиката.

Годишните концерти са този момент от годината, в който ръководителите показват положеният труд през отминалата година, талантът на малчуганите и тяхното голямо желание да бъдат на сцената!

Да пожелаем на всички деца здраве, което да им дава сили да развиват все повече своята музикалност и артистичност и нека желанието им да пеят и танцуват винаги да гори в тях! А на абитуриентите – винаги да носят искрица от песента и танца в себе си!

Кристина Владимирова

Вирни се горе