Георги Христов издаде авторски златни балади по Великден

 Георги Христов издаде авторски златни балади по Великден

Новият албум на Георги Христов „Golden Ballads” – „Още те обичам” вече е на музикалния пазар. Той е фантастична колекция от едни от най-добрите му авторски балади.

Дискът започва с чувствената композиция „Още те обичам” с текст, написан от Георги Христов за минути. Специално място в албума заема песента „Не съжалявайте” по музика на Георги Христов, която става Мелодия на годината/92 и която никога досега не е издавана. За настоящия проект тя е записана ексклузивно с нов аранжимент.    Още една изключителна балада – „Безкрайна любов” – по музика и текст на Георги Христов присъства достойно в престижната компилация. Песента донася на своя автор най-високото отличие – Гран При, на международния музикален фестивал „Интерталент Прага”/2000.  

В селекцията „Златни балади” попадат още емблематичните хитове на Георги Христов „Сезони”, „Майчице”, „Шанс за децата”, „Болка”, „Запомни ме с добро”, „Иди си”, „Искам да съм сам”… Бонус в траклиста е мексиканската народна песен „Камино”, която певецът издаде в синглов албум, чийто тираж вече е изчерпан.

Чрез необятния свят на музиката, събран в проекта “Golden Ballads” Георги Христов убеждава, че „животът му е красива балада”, но и безапелационно доказва, че големият певец си личи именно в баладите. 

Част от тези песни Георги Христов ще изпълни на спектакъла си „30 златни”, който ще се състои на 3 май в зала 1 на Националния дворец на културата. Билети за шоуто могат да бъдат закупени от касите на НДК или от сайта eventim.bg и дистрибуторската им мрежа в цялата страна.

Вирни се горе