670 лв. се събраха от благотворителния концерт на пианистите Хасан и Ибрахим за децата с увреждания

670 лв. се събраха от благотворителния концерт на пианистите Хасан и Ибрахим за  децата с увреждания

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим изнесоха на смолянската публика благотворителен концерт, който се проведе в Родопския драматичен театър. Събитието се организира от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в кв.Устово, с подкрепата на община Смолян. Директорката на дома Розалия Манева благодари за прекрасния концерт на братята близнаци , на семейството им и на община Смолян, която помогна за провеждането му. Манева благодари и за събраните средства в размер на 670 лв. , които ще се използват за нуждите на Центъра. Една от целите на концерта е да се популяризира и дейността на центъра.

Двамата близнаци заедно с малката Крисия завоюваха престижното второ място на международния конкурс „Евровизия” през 2014 г.

Хасан и Ибрахим претвориха на пиано произведения на класиците Рахманинов, Шопен, Панчо Владигеров, Любомир Пипков и др. Талантът им смайва и професионални музиканти. Децата имат зад гърба си десетки национални и международни награди от различни конкурси.

Вирни се горе