Задържаха трима за притежание на наркотични вещества и шофиране след употреба на марихуана

Задържаха трима за притежание на наркотични вещества и шофиране след употреба на марихуана

Задържаха младежи за притежание на наркотични вещества и един за шофиране след употреба на марихуана, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Вчера в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу З.Б. на 17 години от с.Елховец, общ.Рудозем, който на същата дата около 19.50 часа при извършена проверка на бензиностанция в гр.Мадан е установено, че държи в себе си суха растителна тревна маса обвита в опаковка от бонбон, станиолово топче с бруто тегло 0.62 грама и десет броя семена от марихуана. При направения полеви наркотест, същата е реагирала на марихуана. 17-годишният младеж е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На същата дата е започнато бързо производство срещу В.А. на 16 години от с.Елховец, общ.Рудозем, който около 20.00 часа при извършена проверка на бензиностанция в гр.Мадан е установено, че държи в себе си суха растителна тревна маса в полиетиленов прозрачен плик с бруто тегло 2.11 грама, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. 16-годишният младеж е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

В РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу Б.Б. на 24 години от с.Елховец, общ.Рудозем, който на 7.02.2019г. около 19.45 часа в гр.Мадан на ул. “Република” до бензиностанция, е управлявал лек автомобил “Ауди” А4 със смолянска регистрация, собственост на 48-годишен мъж от с.Елховец, общ.Рудозем, след употреба на наркотични вещества – тетрахидроканабинол, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. 24-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Вирни се горе