Установена е самоличността на открития труп край с.Турян

Установена е самоличността на открития труп край с.Турян

Изяснена е самоличността на открития труп край смолянското село Турян. Той е 41-годишен безработен мъж.

Установено е, че смъртта му е настъпила преди около 15 дни, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура. Той е бил в затвора, като е бил пуснат на свобода преди по-малко от месец. 41-годишният Георги Гривнев е лежал до март месец тази година в затвора в Смолян за кражба, според запознати. Многократно е осъждан за кражби. Самоличността на убития, за който стана ясно, че е бил удушен, е установена с дактилоскопна експертиза, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че на 15 април 2019 г. в местността „Пещерско бърце“ гъбар откри труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. Те подават сигнал на тел. 112. Аутопсия в болницата в Смолян установява, че смъртта на мъжа е настъпила в резултат на асфиксия/задушаване/, след счупване на подезичната кост. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Смолян се извършва разследване за установяване на извършителя на убийството.

На 15 април, на разклона за с. Пещера и с. Турен в местността „Пещерско бърце“ бе открит труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. Тялото бе намерено от случаен минувач, който подал сигнал в полицията.

При извършена аутопсия в болницата в Смолян беше установено, че смъртта на мъжа е настъпила в резултат на задушаване и бе потвърдено, че се касае за убийство.

Вирни се горе