Трима пострадаха при катастрофа в Мадан

Трима пострадаха при катастрофа в Мадан

Вчера сутринта около 06.55 ч. в Мадан, на ул."Обединение" лек автомобил „Опел Зафира“ със смолянска регистрация, управляван от 35-годишния З.С.Д. от маданското с.Ловци, при движение с несъобразена скорост на лява крива, навлиза в насрещното платно за движение и се удря в насрещно движещия се лек автомобил „Сеат Ибиза“ също със смолянска регистрация, управляван от 45-годишната Е.А.Ч. от Мадан. При произшествието няма убити участници в движението, посочиха от полицията.

Пострадала е Е.А.Ч., която е получила контузия на гръден кош, фрактура на три ребра, контузия на дясна лакетна става и множество охлузни рани по тялото, и пътуващата в автомобила 29-годишна жена, която е с комоцио, травма и хематом на лява подбедрица. Ранен е и водачът на лекия автомобил „Опел Зафира“, който е получил комоцио, подкожен хематом в областта на челото и охлузни рани по тялото. Тримата ранени са без опасност за живота. Използвали са обезопасителни колани. Екип на РСПБЗН-Мадан са извършили обезопасяване на автомобилите, изваждане и пренасяне на пострадалите до специализирания медицински автомобил. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ – Мадан. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство за установяване причината за катастрофата.

През изтеклото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Смолян са регистрирани две пътно-транспортни произшествия с материални щети, без пострадали участници в движенето. И двете са станали та територията на РУ – Златоград.

Вирни се горе