Тежка катастрофа в смолянското село Търън

четвъртък, 07 юни 2018 г.

Тежка катастрофа с двама пострадали в Смолянско, като единият от тях е с откъснат крайник, научи Дарик. Пътният инцидент е станал тази вечер в смолянското село Търън. Информацията бе потвърдена от шефа на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов Димов, предаде Дарик.

„Станал е сблъсък между два автомобила, има двама пострадали, като по първоначална информация единият е с откъснат крайник, а другият с болки в гърдите“, коментира старши комисар Димов.

Според информация от кмета на селото Явор Говедаров, сериозно пострадалият е шофирал микробус с пловдивска регистрация. Той бил спрял на вътрешен завой в рамките на селото, а шофьорът му по неизяснени причини за сега бил зад буса. По същото време лек автомобил управляван от местен жител се блъснал в микробуса и ударил сериозно колегата си.

„Говори се, че бусът е бил със спукана гума, а шофьорът се опитвал да я смени, а водачът на другия автомобил не го е видял, тъй като е бил заслепен от слънцето“, коментира Говедаров.

Според него едното момче е с отрязан крак и ръка – шофьорът на буса, а на леката кола водачът е с травма в гърдите и главата.

„В момента се изясняват обстоятелствата, като все още нямаме официална информация за пострадалите и тяхното състояние. Прави се оглед и ще се образува досъдебно производство“, добави старши комисар Димов.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009