Спасители отстраняваха паднали дървета след силния вятър и порой вчера

Спасители отстраняваха паднали дървета след силния вятър и порой вчера

На четири сигнала са се отзовали спасители вчера след поройният дъжд в Смолянско. Около 09:20 ч. на РЦ 112 в РД ПБЗН – Смолян е получен сигнал за опасно надвиснало дърво в с. Баните в кв. Средна. Причина: природни явления – силен вятър. Извършено е: рязане на дървото и разчистване на района от един екип на РСПБЗН – Баните.

Също вчера около 12:30 ч. на РЦ 112 в РД ПБЗН – Смолян е получен сигнал за паднало дърво на пътя в к.к. Пампорово. Причина: природни явления – силен вятър. Извършено е: рязане на дървото и разчистване на района от един екип на РСПБЗН – Пампорово.

На 23.03.2016 г. около 16:35 ч. на РЦ 112 в РД ПБЗН – Смолян е получен сигнал за паднало дърво на пътя в к.к. Пампорово. Причина: природни явления – силен вятър. Извършено е: рязане на дървото и разчистване на района от един екип на РСПБЗН – Пампорово.

По-късно около 22:40 ч. на РЦ 112 в РД ПБЗН – Смолян е получен сигнал за паднало дърво на главен път к.к. Пампорово – с. Стойките, общ. Смолян. Причина: природни явления – силен вятър. Извършено е: рязане на дървото и разчистване на района от един екип на РСПБЗН – Пампорово.

Вирни се горе