Смолянчанка опита да заколи бебето си

Смолянчанка опита да заколи бебето си

Бургас се размина с огромна трагедия, съобщиха за Флагман.бг очевидци, които са потресени от случилото се. Нервна криза на комарджийка бе на път да завърши с два трупа, едното от които на бебе, защото нямала какво да заложи. Грозната случка се разигра в бургаския ж.к. „Лазур”.

Около 30-годишната жена от Смолян живеела на семейни начала с бургазлия. Преди няколко месеца им се родило първото бебенце. Той заминал на гурбет в Германия, за да изхранва семейството си. Тя останала тук с пеленачето при родителите на мъжа си. Бургазлията пращал всяка една спечелена стотинка на тях, за да не им липсва нищо и да се чувстват добре. Жена му обаче прахосвала всичко по казина. Всеки ден обикаляла игралните клубове и залагала, каквото има.

След като останала без нито една стотинка, предложила на бабата на мъжа й да заложи апартамента си в ж.к. „Меден рудник”, но с уговорката да не каже на никого за сделката им. Пенсионерката не се съгласила и решила да сподели за намеренията на снаха си на внука си и родителите му. След като разбрали, те й вдигнали скандал, а оттам комарджийката изпаднала в нервна криза. Започнала да чупи всичко наред в апартамента.

Вдигнала огромен скандал, крещяла и никой не можел да я усмири. От писъците й цялата кооперация разбрала, че горе става нещо страшно. Няколко мъже от съседните апартаменти влезли вътре, за да успокоят положението. Тя обаче още повече се ядосала, взела един огромен нож и искала да заколи бебето си. Едвам успели да спасят пеленачето от агресивната му майка. Тогава пък тя започнала да крещи, че ще се съблече чисто гола и ще се хвърли от терасата.

В крайна сметка с помощта на органите на реда те успели да я укротят. За няколко дни са я настанили в Кризисен център, след което нейните родители, които живеят в Смолян, са дошли в Бургас и са я прибрали заедно с бебето в родопския град.

Пред Флагман.Бг съседите й я описват като много кротка и интелигентна жена. Очевидно обаче изпада в кризи, когато няма какво да заложи, коментират те.

„Млада, красива жена, много добре изглеждаща. Винаги е усмихната и учтива. Не мога да повярвам, че е направила нещо такова. Дори не сме чували, че е пристрастена към залаганията. Дано детенцето е добре, каква вина има то?!”, казаха възмутените й комшии.

Мъжът й имал намерение да се върне от Германия, за да прибере детенцето си от Смолян. Той обаче се опасявал, че социалните служби няма да му го дадат, тъй като пред тях жена му щяла да направи номер, че е грижовна майка и по никакъв начин нямала да се издаде, че изпада в кризи.

Вирни се горе