Служителите на РУ-Девин са намерили и иззели акцизни стоки без бандерол – цигари и алкохол

Служителите на РУ-Девин са намерили и иззели акцизни стоки без бандерол – цигари и алкохол

Служителите на РУ-Девин са намерили и иззели акцизни стоки без бандерол – цигари и алкохол, в резултат на проведена на територията на община Девин полицейска операция за противодействие на държането и търговията с акцизни стоки без бандерол.

Около 11.00 ч. в Девин, на общински пазар на ул. “Родопи”, при извършена полицейска проверка, съвместно със служители на ГПУ-Доспат, в паркиран до сергия лек автомобил "Опел Астра, собственост на И. Ш. /72-годишен/ от гр. Пазарджик, са намерени 2,5 литра течност с мирис на алкохол, без акцизен бандерол. В РУ-Девин е заведена административна преписка. Материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян.

На центъра в с Лясково, при извършена полицейска проверка, съвместно със служители на ГПУ-Доспат, на Е. Д. /41-годишна/ от същото село, в дамска чанта са намерени 2 кутии по 20 къса цигари марка “Премиум”, общо 40 къса, без акцизен бандерол. В РУ-Девин е заведена административна преписка, а материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян.

На общински пазар в Девин, съвместно със служители на ГПУ-Доспат, на складово помещение към търговски обект, собственост на Н. Б. /58-годишен/ от гр. Девин, са намерени 1,2 литра течност с мирис на алкохол, без акцизен бандерол. В РУ-Девин е заведена административна преписка. Материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян.

В Девин, на ул. “Ударник“, при извършена полицейска проверка, съвместно със служители на ГПУ-Доспат, в дома на Л. С. /56-годишен/, са намерени 3 кутии по 20 къса цигари марка "Премиум”, общо 60 къса, без акцизен бандерол и 65,8 литра течност в различна разфасовка с мирис на алкохол, без акцизен бандерол. По случая работят служители на РУ-Девин.

Вирни се горе