Серия пожари за последното денонощие в региона

Серия пожари за последното денонощие в региона

Редица пожари възникнаха вчера. На 7.12.2018г. в 01:10 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в Смолян на, ул.„Иван Карастойков“, собственост на 56-годишен мъж. Причина за пожара е строителна неизправност в комина. Унищожени са 3кв.м.гредоред, 2кв.м.преградна стена. Спасени са две сгради, намиращи се в непосредствена близост. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

В 03:04 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в складирани пластмасови касетки, намиращи се в Смолян, на бул. „България“, собственост на 53-годишен мъж от гр.Смолян. Причините за пожара са в процес на изясняване. Пламъците са унищожили 10бр. пластмасови касетки, опушени са 20кв.м. стени, 2бр.климатици. Спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

На 06.12.2018 г. в 15:35 часа на тел 112 е получен сигнал за пожар в комин на жилищен блок, намиращ се в Смолян, на ул. „Братан Шукеров“. Причина за пожара е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

В 18:56 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на жилищен блок, намиращ се в Девин, на ул. „Рожен“. Причината за пожара е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Девин.

В 19:51 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на жилищен блок, намиращ се в Смолян, на ул.„Соколица“. Причина за пожара е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

В 21:46 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин в жилищен блок, намиращ се в Смолян, на ул. „Зорница“. Причина за пожара е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

Пожар имаше и в комин на жилищен блок, намиращ се в Смолян, на ул. „Зорница“. Причина за пожара е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

Вирни се горе