Продължава издирването на 20-годишният Ивелин Узунов

Продължава издирването на 20-годишният Ивелин Узунов

Издирването на 20-годишното момче от с. Смилян продължава, съобщиха от полицията. Описание: ръст – 180 см, очи – кафяви, с облекло: сив суитчър и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си в с. Смилян на 05.05.2017 г. и е в неизвестност. По молба на родител, е обявен за местно издирване, а в последствие и за общодържавно издирване.

За пети ден на територията на с. Смилян, с. Турян, с. Кремене и всички прилежащи местности в община Смолян се проведе претърсване и издирване на момчето. В претърсването участват сили и средства на ОД МВР, РУ – Смолян РДГП – Смолян и доброволци от посочените села – около 100 човека, 4 служебни МПС и следово куче. Предоставена беше и техника за нощно виждане от Гранична полиция – Смолян, за да продължи издирването и през изминалата нощ. Младежът беше засечен в горски район на с. Турян, общ. Смолян, чрез фотокапан за мечки.

Получен бе сигнал в РУ-Смолян, че момчето е забелязано рано тази сутрин по пътя за с. Чокманово, общ. Смолян. Незабавно екипи на полицията, доброволци от селото, горски служители, граничари, ловджии, разбира се и семейството му, обхождат мястото, където е видян за последно.

„Принудени сме временно да прекратим акцията, заради лошото време. Ще я подновим, веднага щом условията се подобрят", посочи директорът на ОД МВР комисар Николай Димов.

Към настоящия момент Ивелин Узунов все още не е установен.

Призоваваме всеки, който забележи момчето да сигнализира в полицията или на телефон 112!

Вирни се горе