През почивните дни горяха кухнята на бар в Мадан и комини в Павелско, Златоград и Смолян

През почивните дни горяха кухнята на бар в Мадан и комини в Павелско, Златоград и Смолян

На 12 февруари около 22.55 ч. от РЦ 112 е получен сигнал за пожар в кухня на кафе-аперитив в гр. Мадан, ул. „Обединение“ № 20; собственост на 45- годишен мъж. Предполагаема причина: техническа неизправност. Площта на пожара е около 15 кв.м. При пожара е унищожено: бяла и черна техника – 2 броя и опушени стени около 20 кв.м. Спасено: сградата. Пожарогасенето е извършено от екип на РС ПБЗН – Мадан.

На същата дата около 07.55 ч. от РЦ 112 е получен сигнал за пожар в комин на къща в с. Павелско, общ. Чепеларе, собственост на 60-годишен мъж. Предполагаема причина: строителна неизправност. При пожара е унищожено: подова насстилка – 2 кв. м.; опушени стени – 15 кв. м.; домашно имущество. Спасено: сградата. Пожарогасенето е извършено от екип на РС ПБЗН – Чепеларе.

На 10.02.2017 год. в 16:10 ч. в гр. Златоград ул. „ Възраждане“ е възникнал пожар без преки материални загуби в комин на къща, собственост на 63-годишен мъж. Причина за пожара – непочистен комин. Спасено – сградата. Пожарогасенето е извършено от екип на РС ПБЗН –Златоград.

Вчера в 19.10 ч. от РЦ 112 е получен сигнал за пожар без преки материални загуби в комин на жилищен блок в гр. Смолян, ул. “Хаджи Христо Попгеоргиев“. Причина за пожара: непочистен комин. Спасено: сградата. Пожарогасенето е извършено от екип на РС ПБЗН -Смолян.

Вирни се горе